Vellezerit Baftiu, Gjilan +38344320557 info@sistemegps.com

Services (Shërbimet)

Shtëpi Shërbimet
Service (Shërbimet)

Zhvillime të aplikacioneve celulare

Ne krijojmë aplikacione të shkëlqyera celulare , të cilat lejojnë që përdoruesit tanë të nxjerrin saktësisht në...

Grafik edhe Web dizajn

Disa faqe interneti kanë karakter të thjeshtë prezantues. Kurse disa faqe të tjera përmbajnë...

Zhvillime Software

Përvoja Jonë e Madhe në Zhvillimin e Programeve për Biznese të Vogla, të Mesme e të Mëdha na Lejon ...

Web zhvillime

Zhvillimi sipas porosisë ju siguron një produkt dixhital i cili është krijuar posaçërisht për të ...

Menaxhimi flotes
(Permes gps paisjeve)

Gjeni informacionet e detajuara për lokacionet e ndalesave, kohët e nisjes dhe arritjes....

Kontaktoni

Vellezerit Baftiu, Gjilan

info@sistemegps.com

+38344320557

Lidhjet e Shpejta

Lidhje popullore

© GPS SISTEME.Të gjitha të drejtat e rezervuara.