Vellezerit Baftiu, Gjilan +38344320557 info@sistemegps.com

Kompania (About)

Shtëpi Kompania
Kompania (About)

Vizioni

Ne ecim me besimin se asgjë nuk do t’ju mundë nëse i mbani gjallë vlerat tuaja. Ne veprojmë të fokusuar dhe të planifikuar në vlerat tona më të mira të cilësisë, angazhimit dhe këmbënguljes. Këto janë forcat kryesore që na ndihmojnë të përcaktojmë, të projektojmë dhe të gjenerojme një zgjidhje me gjithë përsosmërinë e saj. Çdo pjesëz e zgjidhjeve që ne ndërtojmë trajtohet mbi këto vlera të ndërthurura me planin e duhur të produktit final dhe vlefshmërisë së tij, për të sjellë tek ju vlerën më të mirë .

Misioni ynë

Ne jemi të përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të Menaxhimt te flotës dhe në Inxhinierin softuerike për t’u mundësuar klientëve tanë të sektorit publik dhe privat, në Kosovë dhe jashtë vendit, kapërcimin e sfidave të transformimit teknologjik dhe dixhital. Ne përpiqemi t’i arrijmë këto duke frymëzuar punonjësit tanë për të punuar me integritet, me cilësi të lartë, bazuar në standardet dhe praktikat më të mira ndërkombëtare dhe duke ushqyer sinqeritet në marrëdhëniet me stafin, klientët dhe partnerët.


Shërbime, teknologji dhe metodologji të ndryshme

Mbulimi i të gjithë ciklit të projektit
Metodologji dhe standarde të njohura
Inovacion dhe teknologji të reja

Kontaktoni

Vellezerit Baftiu, Gjilan

info@sistemegps.com

+38344320557

Lidhjet e Shpejta

Lidhje popullore

© GPS SISTEME.Të gjitha të drejtat e rezervuara.